Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de verzending van mijn bestelling?

De verzending van uw product hangt ervan af of wij het product op voorraad hebben liggen, als dat het geval is is de verzending 1-2 dagen in NL, zo niet? dan kan de verzending oplopen tot 6 weken. Als u uw product niet heeft ontvangen binnen 6 weken dat u het product heeft besteld krijgt u uw geld terug en mag u het product houden. LET OP! 6 weken is een nogal hooggenomen getal en het zal vaak niet langer duren dan 3 weken. :)

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Uw betaling van uw verzending kunt u doen met zowel iDeal als andere bekende betaalmethodes, aangezien wij een bedrijf zijn dat gevestigd is bij de Kamer van Koophandel is het voor u veilig om bij ons te bestellen. :)

Heb ik garantie op mijn producten?

Ja, 12 maanden maar dat geld alleen op elektronische producten! Heeft u een niet-elektronisch product en is er toch iets mis bij het aankomen van het product? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via onze mail: houseofnailseu@gmail.com, beschrijf in de mail wat er met het product aan de hand is met evt. foto's en dan zullen we het samen oplossen. :)

Kan ik een item retourneren ook al is er niks mis mee?

Ja, dat is mogelijk stuur hierbij ons een mailtje met de reden waarom u uw product wilt retourneren wij zullen u dan een adres sturen waar u het product naar kunt sturen nadat wij het product hebben ontvangen zullen wij binnen 24 uur het betaalde bedrag terug naar uw rekening overmaken. LET OP! De verzendkosten voor dit product zijn voor de koper van het product.

Als u een vraag heeft die hierin niet is beantwoord neem dan contact met ons op en dan zullen we u zo spoedig mogelijk hiermee helpen.